Mobila

E Saltea

Cu o gama variata de produse, esaltea.ro sau depozitul de saltele comercializeaza tipuri variate din gama Saltex. Toate saltelele sunt ortopedice sau cu spuma de memorie si au garantie 3 ani de zile. Saltelele eSaltea.ro sunt originale si ajuta la mentinerea unei pozitii corecter a corpului in timpul somnului.
http://www.esaltea.ro/


Magazin Saltele

eSaltea.ro comercializeaza o gama larga si variata de saltele, de la saltele ortopedice la saltele cu spuma de memorie, cu preturi incepand de la 110 Ron. Compania vinde doar produse originale din gama SALTEX. Toate saltelele au garantie de 3 ani.
Calitatea saltelelor comercializate de depozitul eSaltea.ro prin compania SALT XXI SRL, este data de faptul ca toate aceste saltele sunt ortopedice sau cu spuma de memorie pentru a se plia pe nevoile cumparatorului. Persoanele care au probleme cu spatele pot achizitiona saltele ortopedice iar cele cu spuma de memorie ofera comfort si relaxare.
SALT XXI SRL este distribuitor al producatorului Saltex Mob iar prin site-ul lor eSalte.ro pune la dispozitia cumparatorului toata gama de saltele oferite. Saltele cu spuma de memorie au saltele ortopedice, de diverse dimensiuni, atat pentru copii cat si pentru adulti, puteti gasi online orice tip de saltea comercializata de catre eSaltea.ro .
eSaltea.ro comercializeaza si distribuie o gama larga de slatele produse de Saltex Mob. Varietatea saltelelor este data de dimensiuni dar si de faptul ca eSalte.ro vinde atat saltele ortopedicd cat si saltele cu spuma de memorie, toate avand o garantie de 3 ani. Saltele ortopedice sau saltele cu spuma de memorie, eSalte.ro va sta la dispozitie cu o gama larga de produse. Compania are o experienta pe piata saltelelor de 10 ani si ofera 3 ani garantie pentru oricare din produsele comercializate. Pentru ca o saltea trebuie sa ofere comfort, saltelele eSalte.ro sunt Solutia optima pentru un somn usor. Saltelele oferite de eSalte.ro sunt produse originale SALTEX si asigura comfort si relaxare pe perioada somnului. Deoarece mentin o pozitie corecta a corpului, saltelele eSalte.ro sunt o alegere potrivita pentru sanatatea fiecaruia. Fie ca doriti o saltea ortopedica sau o saltea cu spuma de memorie, pe eSalte.ro veti gasi salteaua potrivita.
http://www.magazin-saltele.ro/

Agentie turism Cluj