Auto, transport si dezmembrari

Sandel Trans transporta marfa in Cluj

Cu efort si voie buna, fara stres si batai de cap interminabile, mobilierul, marfurile sau materialele de constructii pot ajunge oriunde in tara sau peste hotare. Dar acest lucru inseamna inspiratie in gasirea unei firme de transport marfa in Cluj calificate sa suporte in deplina siguranta incarcaturi de greutati si dimensiuni extra large.
http://www.sandeltrans.ro/


Octanica dezmembreaza masini in Cluj

Prin magazinul de prezentare www.octanica.ro, compania SC Octanica, parc dezmembrari Cluj, le ofera vizitatorilor interesati si potentialilor cumparatori o gama diversificata de autovehicule in stare buna de functionare. Pe langa acestea, exista si o oferta de autovehicule destinate dezmembrarilor, actualizata continuu, sursa potrivita pentru piesele de schimb a celor mai cautate autoturisme, dar si pentru camioane sau utilajele agricole.
Persoana fizica sau juridica, tanar, varstnic si oricine are in posesie un autovehicul, stie ca periodic, acesta are nevoie de mici retusari, corecturi si innoiri. Pe website-ul www.octanica.ro, magazin de dezmembrari Cluj, cei interesati au acces la informatii si mai ales la piesa potrivita pentru masina proprie, incepand de la marcile romanesti si pana la cele mai cautate nume straine.
http://www.octanica.ro/


Agentie turism Cluj